Virtuele maagverkleining

​is afvallen zonder dieet

Het veilige alternatief voor een maagverkleiningsoperatie.

Veel mensen hebben last van overgewicht. Bij een grote groep is overgewicht gerelateerd aan te weinig bewegen en/of te veel (ongezonde) voeding. Door een dieet te volgen lukt het vaak wel om af te vallen, daarna op gewicht blijven is vaak een stuk lastiger.
Zodra ze met het dieet stoppen komt het vaak voor dat het gewicht opnieuw gaat toenemen

De maagverkleining vindt plaats door middel van suggesties en hypnose. Het onbewuste neemt de suggesties aan en zal je een “vol” gevoel geven. Voor onze hersenen maakt het daarbij niet uit of het een operatieve of een virtuele maagverkleining betreft. Het resultaat is het zelfde.
Wat echter nog veel belangrijker is om te achterhalen is wat de daadwerkelijke reden van het overgewicht is.  Dat kan bijvoorbeeld verdriet of onvrede zijn. Deze oorzaken gaan we oplossen zodat er geen jojo effect ontstaat en het resultaat blijvend is.
Het kan ook zijn dat er een bepaalde overtuiging over voedsel is aangenomen.
Denk maar eens aan toen je klein was en eerst je bord moest leeg eten voordat je van tafel mocht.

maagband

Het traject “afvallen met de virtuele maagverkleining” bestaat uit 4 hypnose sessies

Sessie 1:
De eerste sessie bestaat uit een intake gesprek, afhankelijk van wat hier uit komt wordt de maagverkleining toegepast. Het kan ook zijn dat het belangrijker is om de onderliggende oorzaak eerst aan te pakken.

Sessie 2:
Tijdens de tweede sessie evalueren we eerst wat er nu al goed gaat en wat er zoal veranderd is. Afhankelijk wat er in sessie 1 heeft plaatsgevonden gaan we de maagverkleining toepassen of onderzoeken of de maagverkleining goed is uitgevoerd.

Sessie 3:
Ook hier gaan we eerst weer evalueren en onderzoeken of jouw brein zich heeft aangepast. De resterende belemmeringen gaan we aanpakken en eventueel de maagband aantrekken, wanneer deze nog niet helemaal goed zit.

Sessie 4:
In deze sessie gaan we de hele tijdlijn nogmaals door. We kijken naar alle positieve veranderingen en mocht er toch nog wat zitten dan wordt dat meteen aangepakt. We gaan ons richten op een gezonde toekomst zoals jij dat wenst zullen en indien nodig de maagband nogmaals aantrekken.

Met dit traject val je niet alleen blijvend af, maar je zal merken dat je ook veel krachtiger en zelfbewuster door het leven gaat.

Ter ondersteuning ontvang je per mail een gratis audiobestand die je tijdens de eerste maand dagelijks dient te beluisteren.

Wil je graag meer weten over Hypnotherapie, klik dan hier.