Meer over mij


Vanuit de financiële wereld heb ik de switch naar hypnotherapie gemaakt.
Er is niet eens zoveel verschil in het werken in de financiële wereld en als hypnotherapeut.
Bij beide heb je te maken met mensen die een hulpvraag hebben.
Het verschil zit hem in de oprechte aandacht voor het probleem wat iemand heeft of doet en de tijd die ik hieraan mag en kan besteden. Zonder alle regels en protocollen, want elke hulpvraag is uniek en heeft recht op een unieke behandeling.
Door naar mij zelf te kijken en me zelf af te vragen: “Waar word ik gelukkig van”? Heb ik de stap gezet om meer naar mijn hart te luisteren.
Ik geniet van het werken met mensen, het geeft mij energie en steeds meer inzichten hoe e.e.a. werkt in het menselijk brein.
Mijn hele leven sta ik klaar voor anderen, dat zit er gewoon in gebakken.
Nu doe ik het op mijn manier en met dit werk, bied ik jouw als mens de helpende hand.

Wie ben ik nog meer:
Ik geniet van een wandeling in de natuur en regelmatig kun je mij wandelend vinden in de meeuwenkolonie, een prachtig natuurgebied net over de grens.
’s Zomers genieten we van onze tuin en ’s avonds heerlijk buiten zitten, desnoods met een terrasverwarming.
Wat vakantie betreft gaan we voor de zee of de bergen, dat geeft ons het ultieme rustgevoel en dat is voor mij puur genieten.

Mijn ontwikkeling
Al jaren ervaarde ik een onrust,  en toen er meer tijd vrij kwam voor mijzelf ben ik me gaan verdiepen in zelfontwikkeling, Door veel te lezen, cursussen en workshops te volgen heb ik hypnose ontdekt. Nieuwsgierig en ook geraakt wat het brein met ons als mensen kan doen ben ik me verder gaan verdiepen en (impulsief) heb ik me aangemeld voor de opleiding Hypnotherapie en deze succesvol afgerond. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om je belemmerende patronen los te laten. Nu dit steeds beter gaat weet ik dat het een groot gevoel van vrijheid geeft.
Het maakt het leven zoveel lichter en gemakkelijker en dat neem ik mee voor de rest van mijn leven. Dit gun ik iedereen en dus ook jou.

Mijn passie
Nu behandel ik zelf mensen met diverse klachten en problemen.
De helpende hand bieden aan mensen die er voor openstaan om zelf weer kapitein te zijn op hun eigen schip. Aan mensen die de belemmerende overtuigingen overboord durven te gooien en meer vrijheid willen ervaren in hun eigen leven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Wil jij hypnose ervaren?
Laat het mij weten en vul het contactformulier in.

“De kracht zit in jezelf en die kun jij naar boven halen”